Syk undulat?

Hei!
Jeg sitter og ser på undulaten min nå og undres egentlig over om det er noe galt siden den lager en slags, ehm, hvordan jeg nå en skal beskrive den lyden, høres nesten ut som den har tett hals eller noe, men i hvertfall den lager lyden hver gang han puster ut(lyden kommer og går med forskjellige intervaller), og det virker som om han puster tyngre en han ellers gjør.
Jeg ser også att med en gang han sitter seg for og hvile, så virker det som om fjerdrakten blir tykkere, samt att når jeg leser rundt på nettet så står det at, vist han hviler på to ben i stede for ett så kan det være ett tegn på sykdom? eller har jeg misoppfattet det?.

For jeg synes det er veldig mistenksomt att min undulat står på to ben hele tiden?

<p>Hei!</p>
<p>Ja, det h&oslash;res&nbsp; dessverre ut som han ikke er helt frisk. Det skal ikke v&aelig;re noen lyder fra luftvegene n&aring;r han puster. Det kan h&oslash;res ut som han har en luftevegsinfeksjon, og det kan fort v&aelig;re sv&aelig;rt alvorlig for en liten undulat. Jeg anbefaler at du tar han med til en dyrlege for n&aelig;rmere unders&oslash;kelse. Varme og&nbsp;vitamintilskudd ( spesielt A-vit)&nbsp;er gjerne et universalmiddel for syke fulger, men i dette tilfellet b&oslash;r man nok vurdere antibiotika i tillegg.</p>
<p>Lykke til!</p>
<p>Mvh Marianne Slettmo - Troms&oslash; Veterin&aelig;rsenter A/S&nbsp;</p>