AniCura Hønefoss Dyrehospital

Et sykehus for dyr! Topp moderne lokaler, 500 kvm med stort og trivelig venterom og god plass til både Pus og Passopp! Hos oss finner du et team med masse omtanke for din firbeinte venn og deg! 5 kunnskapsrike og engasjerte dyrleger, - hver med sitt spesialfelt. Erfarne og dyktige dyrepleiere som "holder labben".


Osloveien 67
3511 Hønefoss


AniCura Hønefoss Dyrehospital er sertifisert av Den norske veterinærforeningen, og et naturlig valg for dyreeiere i og rundt Hønefoss-området. Vårt team består av høyt kvalifiserte og omsorgsfulle medarbeidere som hjelper deg med alt du og ditt dyr måtte trenge. Klinikken har topp moderne fasiliteter/utstyr som gjør oss i stand til å arbeide grundig og raskt for å komme i mål med en diagnose, og ble som Norges første - godkjent som "Cat-friendly clinic" av den internasjonale organisasjonen ISFM. Våre spesialiteter er blant annet indremedisin, kirurgi, akupunktur og rehabilitering. Velkommen til oss!

AniCura Hønefoss Dyrehospital

29.12.2020 23:54

Godt firbeint nyttår

Nyttårsaften er en kveld mange av kjæledyra våre ikke ser frem til. Her er noen gode råd for å hjelpe dem gjennom kvelden.

10.04.2010 10:44

Innvollsorm hos katt

Hos katt i Norge er spolorm og bendelorm de vanligste innvollsormene. Ormekurer til katt er reseptpliktige, for å redusere unødvendig medisinbruk.

02.04.2010 10:25

Innvollsorm hos hund

Hos hund i Norge er spolorm den vanligste innvollsormen. Ormekurer til hund er reseptpliktige, for å redusere unødvendig medisinbruk.