Arken Kragerø Dyreklinikk

Vi er en moderne dyreklinikk med erfarne veterinærer som holder til på Sluppan Handel i Kragerø. Vi tilbyr veterinærtjenester til hund, katt, smådyr, samt produksjonsdyr og hest. Vi har i tillegg to mindre kontor, et i Drangedal og et i Treungen. Vi har også en butikk med salg av fôr, utstyr og pleieprodukter til hund og katt.


Kammerfossveien 1J
3770 Kragerø


Ved behov for akutt hjelp utenom åpningstid, ta kontakt på vår vakttelefon. Da blir du satt over til vakthavende veterinær i Kragerø og Drangedal.

Klinikken holder til i lyse lokaler. Vi har 3 undersøkelsesrom, røntgenrom med digital røntgen,tannrom,adskilt katte og hundeoppstalling, laboratorium, samt en to-delt operasjonsavdelig som består av et forberedelsesrom der pasienten klargjøres til operasjon, og et rom der operasjonen foregår. Utover dette har vi lager og toalettfasiliteter.

Venterom og resepsjon er trivelig innredet . Vi syns det er hyggelig om folk kommer innom. Mange kommer for å låne hundevekt og for å venne hunden til lokalene uten at det foregår noe skummelt.