Dyr i Bevegelse

Dyr i Bevegelse tilbyr som eneste dyreklinikk i Rogaland rehabilitering for smådyr. I tillegg til halthetsutredninger og ortopediske utredninger tilbyr vi fysioterapeutisk behandling, veterinærkiropraktikk, trening på vanntredemølle spesialdesignet til hund, rehabilitering og opptrening av hund etter skade eller operasjoner.


Hålandsvegen 17
4344 Bryne


Dyr i Bevegelse er en dyreklinikk drevet av veterinær Hanne Johnsrud.

Hos Dyr i Bevegelse utføres halthetsundersøkelser, nevrologiske undersøkelser, behandling av ledd, skjelett, muskulatur og nervesystem hos smådyr.

Klinikken har lang erfaring med rehabilitering og fysioterapi på smådyr ved akutte og kroniske skader i bevegelsesapparatet, rehabilitering etter kirurgi samt behandling av nevrologiske sykdommer. I tillegg utføres halthetsdiagnostikk og -behandling samt manuelle behandlingsteknikker og veterinærkiropraktikk på hund og katt. Hver enkelt pasient får tett oppfølging med individuell rehabiliteringsplan. Høytytende dyr og "toppidrettsutøvere" som agilityhunder, jakt- og brukshunder kan oppnå enda bedre ytelse ved å optimere bevegelsesapparat og nervesystem.

Hanne Johnsrud har etterutdannning i rehabilitering, fysioterapi og manuell terapi av smådyr samt kiropraktisk behandling av smådyr og hest.

Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp til å utrede og bedre helsetilstanden til din hund eller katt!