Enebakk Dyreklinikk

Enebakk Dyreklinikk ble etablert i 1990. Vi har alltid vært opptatt av at dyr og eier skal føle seg trygge og få god service. Besøk oss gjerne i den gamle Prestegårdslåven midt i Enebakk, ta en titt på facebooksiden eller hjemmesiden vår for mer informasjon.


Prestegårdsv. 11
1912 Enebakk


Enebakk Dyreklinikk er en trivelig og moderne smådyrklinikk som holder til i Kirkebygda; midt i Enebakk. Ca 1/2 time fra Oslo, Ski, Lillestrøm, Askim.

I 2004 flyttet vi inn i nye lokaler i Prestegårdslåven midt i Enebakk rett ved kommunesenteret. Vi som jobber her synes vi har verdens koseligste klinikklokaler i den gamle stallen. Her er det tømmervegger og en atmosfære som både dyr og eiere kan trives og slappe av i. Nærområdet rundt klinikken er nærmest bonderomantisk. Her kan man sitte ute og nyte sol og natur mens man venter. Eller rusle en liten tur langs gangveien og Børterelva.

Vi er en moderne oppdatert dyreklinikk, med mye avansert utstyr og ikke minst; et team med kompetansedyktige veterinærer, dyrepleier og assistenter, som gjør vårt beste for at alle 2- og 4-beinte skal føle seg godt ivaretatt ved Enebakk Dyreklinikk. God kommunikasjon og oppfølging er svært viktig for oss.

Vi har timebestilling slik at vi kan sette av tilstrekkelig med tid og gi den oppfølgingen hver pasient trenger. Utenom timebestilling vil vi alltid ta imot akutte pasienter i tillegg. Enkel passattestasjon og kjøp av fõr og utstyr går som drop-in i åpningstiden.

Velkommen skal du være!