Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt!


Lalandsvegen 441
4341 Bryne


En topp moderne klinikk i store, flotte og helt nye lokaler sentralt på Bryne. Dyresykehuset har et totalt tilbud for behandling av smådyr,og et bredt fagmiljø med en rekke dyktige og dyrekjære medarbeidere.

Tu Dyreklinkk på Bryne har røtter helt tilbake til 1970. Nå har vi endret navn til Evidensia Rogaland Dyresykehus og har flyttet inn i flotte, store og nye lokaler rett over veien for der vi holdt til før. Her har vi romslig lokaler på drøye 1000 kvm, bygget for vekst. Nå som vi satser stort flyttet vi over til topp moderne lokaler med den beste planløsningen for våre formål. Vi har nytt og moderne diagnostikkutstyr og ser frem til å tilby bred faglig kompetanse. Vi har ortoped på huset.

Dyresykehuset har et totalt tilbud for behandling av smådyr. Vi har et bredt fagmiljø med en rekke dyktige og dyrekjære medarbeidere. Vårt mål er å yte topp service overfor både dyr og eier. For oss betyr det å ha høy kompetanse, gode åpningstider og vaktordninger, velutstyrte og moderne klinikker, samt en trygg, trivelig atmosfære. Vi tar godt vare på deg, enten du går på to eller fire.

Ved Evidensia Rogaland Dyresykehus har vi egne venteområder og konsultasjonsrom for hunder og katter.

Vi har åpent 08-21 i hverdagene, lørdag (9-16) og søndag (9-14), samt helligdager.