Fredrikstad Dyrehospital

Velkommen til Fredrikstad Dyrehospital. Når vi undersøker ditt kjæledyr, tar røntgen, CT, gjør videoskopi, ultralyd eller utfører analyser i vårt laboratorium stilles de fleste diagnoser. Vi har kompetanse og nødvendig utstyr til å gi ditt kjæledyr den beste behandlingen.


Wilbergjordet 2
1605 Fredrikstad


Vår ambisjon er å være ett av Nordens ledende dyrehospitaler. Dette er en ambisjon vi skal strekke oss etter og anstrenge oss for å oppnå. En ambisjon, bare du som kunde og kjæledyreier eller henvisende kollega, kan avgjøre om vi oppfyller. Med det store, moderne dyrehospitalet på Wilbergjordet, vårt teknologiske utstyr og våre høyt kvalifiserte medarbeidere, er rammene for å nå ambisjonen på plass. Men å være størst og mest moderne er ikke et mål, kun et middel til å nå målet.

At vi på Fredrikstad Dyrehospital har høy faglighet og spisskompetanse innen flere fagområder, bekreftes ved at vi mottar henviste pasienter fra mange kollegaer - fra nær og fjern.

Vi holder til på 2500 moderne kvm på Wilbergjordet, og har i dag ca 60 veterinærer, assistenter, dyrepleiere og administrative medarbeidere. Vi har DØGNVAKT. 

Fredrikstad Dyrehospital

27.09.2017 11:05

Få hunden i god form til jakta!

Hvordan skal man best forberede hunden til jakta? Trening er viktig, både fysisk for å gi hunden god kondisjon, men også ren jakttrening i terreng.