Gamlebyen Dyreklinikk

Gamlebyen Dyreklinikk er en velutstyrt og personlig veterinærklinikk nær Oslo sentrum i bydel Gamle Oslo. Vi tar oss god tid til deg og ditt kjæledyr. Vi tar imot hunder, katter, kaniner, ildere, papegøyer, smågnagere og andre kjæledyr.


Schweigaards gate 96
0656 Oslo


Gamlebyen Dyreklinikk er en smådyrklinikk i bydel Gamle Oslo, øverst i Schweigaards gate. Klinikken ble grunnlagt i 2011 av veterinær Laurence Barton, og består nå av 2 veterinærer og 3 assistenter. Vår hovedkirurg Laurence Barton har over 20 års erfaring i kirurgi på mange forskjellige dyrearter. Klinikken er utstyrt med egen kirurgisal med gassnarkose og overvåkningsutstyr. 

Vi tar imot hunder, katter, papegøyer og andre fugler, kaniner, ilder og smågnagere som rotter og marsvin m.m. Spesialkompetansen vår består av tannbehandling hos katt og hund, og behandling av papegøyer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester. Vaksiner, tannrens, røntgenundersøkelser, ultralydundersøkelser, indremedisinske utredninger, kirurgiske inngrep og mye mer. Ved behov kan dyret ditt også hospitaliseres med overvåkning over natten. Kirurgiske inngrep utføres i kirurgisal med gassnarkose, avansert monitorering og kompetent narkose-personell. 

Ikke minst har vi en stab med den nødvendige kompetansen og erfaringen for å utføre slike prosedyrer på en trygg og god måte for dyrene.

De fleste som kommer til oss opplever rolige omgivelser for både menneske og dyr, en dyrlege som virkelig lytter, og som sammen med deg ønsker å finne frem til den beste behandlingen for ditt dyr.

Vi tar imot henvisninger fra veterinærer til syke papegøyer, til tannbehandling (rotfylling, regulering m.m.) og til akupunktur.