Glåmdal Dyreklinikk

Vi tar vare på din beste venn. Kontakt oss for veterinærtjenester for hunder, katter og mindre selskapsdyr. I tillegg selger vi fôr og utstyr. Du finner oss sentralt på Kongsvinger.


Tronsmos veg 10
2211 Kongsvinger


Glåmdal Dyreklinikk er en godt utstyrt klinikk med blant annet ultralyd, gassanestesi, digitalt røntgen og tannbehandlingsutstyr. Her jobber to veterinærer, en dyrepleier og to assistenter.

Vi tilbyr veterinærtjenester innen; indremedisin, generell kirurgi, ultralyd, tannbehandling, røntgen og smertebehandling. Vi behandler hunder, katter og mindre selskapsdyr. I tillegg selger vi fôr og utstyr.

Vi holder til i moderne og sentrale lokaler i Tronsmos veg 10 i Kongsvinger sentrum. Klinikken er på totalt 250 kvm fordelt på to undersøkelsesrom, røntgenrom, ultralydrom og laboratorium, operasjonssal, oppstallingsrom og butikk.

Vårt mål er å tilby en trygg og god behandling for våre pasienter. Vi holder oss derfor oppdatert på ny viten ved å delta på kurs og videreutdanning.

Dagsoppstalling
Vi har 8 bur for oppstalling av dyr. Dermed kan du levere kjæledyret på morgenen og hente før stengetid om ettermiddagen. Enkelt og praktisk i en hektisk hverdag!