Grong Dyreklinikk

Klinikken er en av Norges første godkjente smådyrklinikker. Dette er et kvalitetsstempel på alle deler av vår virksomhet. Vi har en meget godt utstyrt klinikk, og ansatte med høy faglig kunnskap. I tillegg har klinikken hatt offentlig godkjent spesialist i smådyrsykdommer på hund og katt siden spesialistordningen ble etablert i Norge.


Foreningsvegen 3
7870 Grong


Vi ligger på Bergsmo i Grong kommune, et trafikknutepunkt i Midt-Norge.

Klinikken ble etablert av Martin Kaldahl i 1978, og var den gang en av svært få smådyrklinikker i Norge. Grong Dyreklinikk var også en av de første DNV sertifiserte klinikker i Norge og Martin var en av de første smådyrspesialistene i Norge. Den første korsbåndsoperasjonen ble utført på klinikken i 1978.

Grong Dyreklinikk har fram til i dag vært gjennom fem byggetrinn. Den siste utbyggingen ble ferdigstilt i 2020, samtidig som vi anskaffet CT.

Vi er stolt av klinikkens historie og Martins rolle som nestor. Klinikken er i dag en stor, velutrustet og moderne klinikk med mange ansatte, og vi er stadig i vekst!

Vi har høy faglig kompetanse og lang erfaring. Vi har fokus på kompetanseheving hos alle ansatte, og vi har flere satsningsområder. Hos oss står du og ditt dyr i fokus.

Velkommen til oss.