Jessheim Dyreklinikk

Klinikken er spesialisert på smådyr, der målsettingen er å «ha alt på et sted». Vi kan derfor tilby fagfelt som dekker lidelser på alle smådyr. Klinikken er velutstyrt og moderne. Din beste venn er i trygge hender hos oss!


Saga Senter / Dampsaga Allé 4A
2053 Jessheim


Vi har også en avdeling i Mauravegen 4, Maura.

Vi tilbyr 24 timers akuttvakt, også utenom våre åpningstider. 

Jessheim Dyreklinikk er et toppmoderne og velutstyrt dyresykehus beliggende på Jessheim i Ullensaker kommune. Klinikken vår er på 550 kvadratmeter, med blant annet to operasjonsstuer, øyeundersøkelsesrom, tannbehandlingsrom, fem vanlige undersøkelsesrom, separat oppstalling for hund og katt, røntgenrom m.m. Her kan vi tilby behandling og diagnostikk for alle slags smådyr. I tillegg tilbyr vi akuttvakt 24/7 og også døgnoppstalling ved behov.

Vi har bred kompetanse på alle fagfelt og hos oss er du sikret høy kvalitet. Vi er stolte av å være en av få veterinærklinikker i Norge som, under Den norske veterinærforeningen, frivillig har valgt å la seg kvalitetskontrollere for å sikre at våre tjenester alltid lever opp til de høyeste kvalitetskrav og forventninger. Vi er ISO-sertifisert veterinærvirksomhet.