Kristiansund Dyreklinikk

Vi ønsker å være en klinikk som det skal være hyggelig å komme til og at eier skal føle seg trygg på at dyret får den beste behandling.


Lars Guttormsensgate 28
6509 Kristiansund


Kristiansund Dyreklinikk ble startet opp i 1988 av Anne Katrine Petersen og Steinar Laugsand. De første årene holdt vi til på Storkaia og hadde åpent etter avtale. I 1995 ble Kristiansund Dyreklinikk registrert i Brønnøysund og fikk faste åpningstider.

I 2003 flyttet vi inn i egne lokaler i Lars Guttormsensgate 28. I dag er vi en moderne og velutstyrt klinikk med et godt innarbeidet team på totalt 8 ansatte.

Våre ansatte trives godt hos oss og vi er derfor veldig stolte over å ha medarbeidere som har vært hos oss i mange år. Både veterinærer og dyrepleiere har høy faglig utdanning. Med vekt på egne interesse-områder har de vært på en lang rekke etterutdanningskurs. Det skaper trygghet både for dyr og eier.

I dag fremstår vi som en velutstyrt klinikk med moderne hjelpemidler av høy kvalitet. Gode verktøy til å stille raske og riktige diagnoser, slik at vi kan begynne behandling så fort som mulig.