Steinkjer Dyreklinikk

Hos oss møter du et høyt faglig kompetent personale, som alltid setter ditt dyr i fokus. Vi tilbyr dyret ditt helhetlig behandling av høy kvalitet, tilpasset akkurat ditt dyr. Du finner oss i lyse og hyggelige lokaler sentralt i Steinkjer, i Meierigården - like ved jernbanestasjonen.


Strandvegen 22A
7713 Steinkjer


Hos Steinkjer Dyreklinikk tilbyr vi moderne og profesjonell behandling av dine dyr. Vi har tilbudt god behandling for dyr og dyreeiere siden 1978.

To av våre medarbeidere er sertifiserte rehabiliterings- og fysioterapeuter.

Vårt mål er at både dyr og eiere skal føle seg trygge hos oss, med en rolig tilnærming til konsultasjoner og behandlinger. Våre dedikerte medarbeidere er lidenskapelig interessert i dyr og veterinærmedisin, og vi jobber i team hvor vi bruker hverandres styrker og kunnskaper for å gjøre vårt ytterste til å gi ditt dyr den beste behandlingen vi kan tilby, uavhengig av hvilken veterinær din konsultasjon opprinnelig er satt opp til.

Hos oss vil du få trygge råd, og vi vil gi deg forklaringer som er lette å forstå i forhold til relevante helserelaterte problemer og behandlingsmuligheter. Vi vet det er viktig for eiere å forstå hva som feiler kjæledyret på et forståelig språk – Vi ønsker komme til bunns i problemet, men ikke å overrumple eiere med fagspråk. Med gode råd og profesjonelle anbefalinger vil du stå sterkere til å ta de beste avgjørelsene for ditt dyr.

Vi mener forebygging alltid er bedre enn behandling, og vil råde til de beste forbyggende metodene tilpasset ditt dyr og dets situasjon. Vi holder oss oppdatert på hva som finnes av forebyggende tiltak, og våre råd kan hjelpe deg til å slippe behandling av ditt dyr som kunne vært unngått.

Hos oss bruker vi høyeste grad av sterilt utstyr og smertebehandling for å sikre ditt dyr trygghet og komfort.

Med fullt utstyrte behandlingsrom, diagnostiske maskiner og medisin kan vi tilby direkte veterinærmedisinsk behandling for de fleste dyrehelserelaterte kasus – fra forebygging til behandling.

Vi ser frem til å se deg og ditt kjæledyr til deres neste time!