Infokapsler

Informasjonskapsler på Dyreklinikk.no

Hva er informasjonskapsler (cookies)?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på din elektroniske enhet av nettsider du besøker. Informasjonen som informasjonskapselen inneholder bestemmes av serveren som driver nettsiden, og den kan brukes av denne serveren når brukeren besøker nettsiden.

Nedenfor finner du informasjon om Dyreklinikk.no sin bruk av informasjonskapsler. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Dyreklinikk.no bruker disse informasjonskapslene:

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Dyreklinikk.no bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Tredjeparts spørringer/ third party requests

Dette er spørringer som er laget av en bruker til en ekstern tjenesteleverandør. Til tross for at disse spørringene ikke setter noen informasjonskapsler, kan de fortsatt overføre informasjon til tredjepart. Google Analytics arbeider gjennom tredjeparts spørringer. Vær oppmerksom på at når vi legger inn innhold fra tredjeparts nettsider, kan du også få informasjonskapsler fra disse tredjeparts nettsidene inn på enheten din. Dyreklinikk.no sjekker ikke disse informasjonskapslene, og du bør sjekke personvernreglene for den aktuelle nettsiden for mer informasjon.

Veiledninger fra nettvett.no om informasjonskapsler:

Slik kan du trekke tilbake ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler/cookies.

Les mer om hvordan du sletter informasjonskapsler i nettleseren din.

Sist oppdatert 07.07.2018

Del